Meer resultaten voor Indiaas

Indiaas
Indische / Indiase mensen.
Met Indische mensen kunnen ook mensen uit India bedoeld zijn, maar er wordt, vooral in Nederland, ook mee verwezen naar mensen uit het voormalige Nederlands-Indië het huidige Indonesië. Indiase mensen zijn mensen uit India. Indiaas betekent van, uit de republiek India.
Stoofvlees op z'n' Indiaas Dagelijkse kost. een.be. VRTNU. sluiten. facebook. twitter. een.be. CIM. Uit in Vlaanderen. Dagelijkse Kost. een.be.
Stoofvlees op z'n' Indiaas. Jeroen verzamelt het beste van twee culinaire werelden in één pot. Ons oerklassiek en onvervangbaar stoofvlees krijgt een licht exotisch tintje op basis van specerijen en smaken uit de Indiase keuken. Vertrouwde dagelijkse kost, en toch net ietsje anders.
Indiaas 3 definities Encyclo.
Indiaas bijv.naamw.Uitspraak: ndi'jas' wat afkomstig is uit India of wat met India te maken heeft. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/Indiaas.: Verwijst naar de cultuur van de moderne natie India, of meer in het algemeen naar de culturen die zijn ontstaan op het subcontinent India, dat wordt begrensd door de Arabische Zee, de Indische Oceaan, de Golf van Bengalen en het Himalaya-gebergte.
Puzzelwoordenboek Indiaas brood.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 3 puzzelwoorden gevonden voor Indiaas brood. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr.
Indische / Indiase keuken.
Indiaas heeft betrekking op de staat India. ANS 1997, p. 762 of online via de E-ANS. Het gewone adjectief bij India is Indiaas. Indisch wordt vooral gebruikt in historische zin als afleiding bij Voor-Indië Brits-Indië, Achter-Indië of West-Indië, meer bepaald met betrekking tot Nederlands-Indië, bijv.
Indisch of Indiaas?
Indisch of Indiaas? Van Dale geeft haar gelijk. Wij Vlamingen zijn inderdaad geneigd Indisch in plaats van Indiaas te zeggen als we verwijzen naar iets of iemand afkomstig uit India, maar de Nederlandse taalbijbel wijst dat resoluut af als spreektaal.
Indiaas / Indisch VRT-Taalnet.
Indiaas / Indisch. India is de moderne staat in Azië. India wordt gerekend tot de ontwikkelingslanden met een laag gemiddeld inkomen. Indiaas heeft betrekking op de staat India. De Indiase premier brengt een bezoek aan Pakistan. Indië is het subcontinent dat vrijwel helemaal door de staat India ingenomen wordt.
Indiaas / Indisch taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Indiaas / Indisch. Indiaas betekent van, uit, over de republiek India. De Indiase hoofdstad New Delhi overweegt een dieselverbod. The Beatles waren een tijdje in de ban van een Indiase goeroe. In dat nieuwe Indiase restaurant heb ik een heerlijke curry gegeten.

Contacteer ons