Zoeken naar visum

visum
VISUM Uw dossier.
U moet dus niet opnieuw vingerafdrukken laten afnemen wanneer u een nieuw visum aanvraagt binnen 59 maanden nadat ze zijn afgenomen, behalve indien de ambassade / het consulaat twijfelt aan uw identiteit bijvoorbeeld: de kwaliteit van de vingerafdrukken was slecht of indien u niet meer bent vrijgesteld bij deze nieuwe aanvraag.
Visum nodig?
Een visum nodig? Wanneer heb ik een visum nodig? Of u een visum nodig heeft, hangt af van uw bestemming. Reisdocumenten buiten Europa. Landen buiten Europa accepteren alleen een geldig paspoort. Voor de meeste landen is ook nog een visum vereist.
Controleer of u een visum nodig hebt voor uw reis naar het buitenland VisumCentrale.
Toeristisch: Geen visum benodigd voor een ongelimiteerd verblijf. Zakelijk: Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Toeristisch: Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Zakelijk: Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen.
VISUM Aanbevelingen.
Als uw echte bestemming een andere is dan de bestemming vermeld op uw visum, riskeert u een terugdrijving aan de buitengrenzen bijvoorbeeld: u gaat naar uw familie in Brussel, maar u hebt een visum aangevraagd in een consulaat van Spanje omdat u geregeld naar dat land gaat voor zaken.
VISUM Visum.
De geldigheidsduur is meestal 3 maanden extra marge van 15 dagen voor een visum met één binnenkomst, maar kan oplopen tot een periode tussen 6 maanden en 5 jaar voor een visum met meer binnenkomsten, namelijk wanneer de aanvrager veelvuldig en/of regelmatig moet reizen, in het bijzonder wegens zijn beroeps of gezinssituatie, en hij zijn integriteit en betrouwbaarheid aantoont, met name door het juiste gebruik van vroeger afgegeven visa, zijn economische situatie in het land van herkomst en zijn werkelijke voornemen om het Schengengebied te verlaten voordat het aangevraagde visum verstrijkt.
Visum Belgium.be.
U mag sommige landen alleen binnen als u een visum heeft. Een visum moet u voor uw vertrek aanvragen bij de ambassade of het consulaat van het land van bestemming. Een visum verleent de toelating om een land binnen te komen en er gedurende een beperkte periode te verblijven.
Visa en legalisatie van documenten voor reizen naar het buitenland VisumCentrale.
Maak dan gebruik van de VisumCentrale Visum Pre-Check en bespaar uzelf kostbare tijd. Onze visumexperts zullen uw aanvraag onmiddellijk controleren. Is de aanvraag gereed om bij de ambassade in te dienen of ontbreekt er informatie. Lees meer over de Visum Pre-Check.
Visum Wikipedia.
Vaak is een visum beperkte tijd geldig, na uiterlijk die tijd moet de reiziger het land verlaten hebben standaard toeristenvisa voorzien hiervoor meestal 90 dagen. Dit kan in sommige gevallen omzeild worden door voor korte tijd het land te verlaten om daarna op een nieuw visum terug te keren, een zogenaamde visum of visa run.

Contacteer ons