Zoeken naar yoast seo google analytics

yoast seo google analytics
seo plugin wordpress yoast seo yoast seo analytics.
WordPress SEO by Yoast tips van de makers! 3 juni 2015 / 0 Reacties / in Zoekmachine optimalisatie / door Rosanne. De plugins WordPress SEO by Yoast en Google Analytics by Yoast zijn gebouwd door Yoast. De oprichter van dit bedrijf is Joost de Valk. Vijf jaar geleden begon hij alleen op een zolderkamer met het ontwikkelen van deze plugins inmiddels zijn beide plugins meer dan een miljoen keer gedownload en heeft hij een internationaal bedrijf met 27 personeelsleden. Om het vijfjarig bestaan van het bedrijf te vieren organiseerde Yoast vorige week woensdag een conferentie die helemaal in het teken stond van holistische SEO. WordPress koppelen met Google Analytics. Dat is gelukkig vrij eenvoudig. Het koppelen van Google Analytics kan op een aantal manieren.
Google Analytics plugin voor WordPress Webtalis. Google Analytics plugin voor WordPress Webtalis.
Met behulp van de plugin Google Analytics by Yoast kun je Google Analytics integreren in je WordPress website. Yoast Google Analytics instellingen. Wanneer je de plugin geïnstalleerd hebt kun je naar Analytics Settings gaan om je Google Analytics account in te stellen. Je krijgt dan de volgende twee mogelijkheden te zien. Je kunt de plugin koppelen aan je Google account door op Authenticate with your Google account te klikken en daarna op accepteren. Je krijgt dan vervolgens een dropdown menu waar je de UA code van je website kunt selecteren. Klik tot slot onderaan de pagina op Save Changes en je bent klaar.
Google Analytics en Wordpress aanmaken instellen en code koppelen.
Google analytics en WordPress aanmaken instellen en koppelen. Na het bouwen van je WordPress website of webshop wil je natuurlijk zien wie op je website kan. Dat kan met Google Analytics Via Google Analytics kan je eenvoudig de statistieken van jouw website inzien. Dit is een korte stap voor stap handleiding hoe je Google Analytics kan aanmaken en koppelen met jouw WordPress website. Laten we direct beginnen. 1 Ga naar de website van Google Analytics. Klik vervolgens op een account maken. Log in met jouw Gmail account. Heb je geen Gmail account? Klik dan rechtsboven op SIGN UP en doorloop alle stappen. Meld je aan voor Google Analytics.
Google Analytics Plugins voor Wordpress Top 5 Lijst!
Hieronder vind je een lijst van de 5 beste WordPress plugins voor Google Analytics. Wij werken zelf met de plugin van Yoast Nr. 1 en kunnen deze van harte aanbevelen. Google Analytics by Yoast. Met deze plugin schakel je de basiskoppeling tussen Google Analytics en je WordPress website in. Mocht je gebruik maken van Universal Analytics dan is dit ook met één klik op de knop geregeld vanuit de instellingen met deze plugin. Ook het tracken van downloads PDF bestanden bijvoorbeeld en clicks op outbound links links die leiden naar andere websites is ook mogelijk. Deze plugin doet wat hij moet doen. Veel meer heb je eigenlijk ook niet nodig.
Yoast SEO instellen op je WordPress site handleiding Webtalis. Yoast SEO instellen op je WordPress site handleiding Webtalis.
De informatie die je hier invoert wordt net als de informatie of je een bedrijf of persoon bent gebruikt voor Googles Knowledge Graph. Alle onderdelen die je in de Yoast SEO plugin kunt invullen voor de Google Knowlegde Graph zien er als volgt uit in de zoekresultaten van Google. In deze sectie kun je ervoor zorgen dat de Facebook Open Graph Metadata in de code van je website wordt weergegeven. Wanneer je dit doet door het in te schakelen voorkom je dat Facebook een verkeerde afbeelding titel of beschrijving weergeeft bij artikelen van je website die gedeeld worden op Facebook.
Google Analytics for WordPress by MonsterInsights WordPress Plugins.
Fix Issue with 2 dashboard links. Fix A bug in pre-existing code caused the menu of the plugin to skyrocket unintentionally. This has been corrected. 5.4.8 April 14 2016. New Google Analytics by Yoast is now MonsterInsights. Fix Compatibility issue with WordPress 4.5. Last updated Meervoud 16 uren ago. Active installs 1 million. Tested up to 4.8.0. analytics Analytics dashboard google analytics google analytics dashboard google analytics widget. Issues resolved in last two months. 42 out of 45. Would you like to support the advancement of this plugin?
WordPress koppelen met Google Analytics.
Dat is gelukkig vrij eenvoudig. Het koppelen van Google Analytics kan op een aantal manieren. We nemen hieronder met je door. Google Analytics by Yoast. Yoast bekend van Yoast SEO heeft een speciale plugin ontwikkeld voor Google Analytics. Zodra je de plugin installeert en activeert vind je deze links in het menu terug onder Analytics. Zodra je naar de plugin instellingen gaat vindt je de optie om de module te koppelen met jouw Google Analytics account. Heb je die nog niet? Maak deze dan aan via Google.com/Analytics. Je kunt vervolgens aangeven welke opties je wel en niet bij wilt houden. Dit varieert uiteraard per situatie.
Beter vindbaar in Google met behulp van de YOAST SEO plugin.
Beter vindbaar in Google met de Yoast SEO plugin. Geschreven door Studio Sandra Gortemaker op april 26 2016. Gepost in Online Marketing. Met YOAST SEO plugin kan je een zoekterm invoeren vervolgens meet de plugin hoe goed je de zoekterm hebt verwerkt in je pagina. Als je het goed doet dan gaat het stoplicht op groen. Uiteraard moet je wel zoektermen gebruiken die uit een zoekwoorden onderzoek naar voren zijn gekomen. Het op groen zetten is geen doel op zich maar kan idd wel leuk zijn.

Contacteer ons